День вшанування памʼяті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф

Все більше сумних дат з’являється в календарі України. Віднедавна у Міжнародний день невинних дітей – жертв агресії, що відзначається 4 червня, Постановою Верховної Ради України встановлено День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

За офіційними даними Генпрокуратури, за період повномасштабної агресії росії проти України загинуло 484 дитини, 993 поранено. На жаль, ці цифри практично щодня збільшуються, адже ворог не припиняє атак на мирні міста. 

Близько 20 000 українських дітей примусово депортовані до потворного утворення росії або на тимчасово окуповані території, де вони зазнають впливу спотвореної людської суті. 

Кожна українська дитина, яка стала жертвою агресії, – це непоправна втрата і для близьких людей, і для всього українського народу.

Маленькими дзвіночками, що вихованці Київського Палацу дітей та юнацтва розвісили на деревах, – вшановуємо пам’ять тих, хто вже ніколи не стане дорослим, чиє життя обірвали московські рашисти.