Конкурс молодих талантів 11-21 років, які прагнуть змінити світ на краще, #You_Hero_Award досяг кульмінації

Консолідованим рішенням перемогли в номінації «Я так бачу, думаю, відчуваю»  Майя Жук та Єва Герасименко з канадського міста Торонто із  роботою «Києве мій».   

Спеціальну відзнаку журі «За оригінальне відтворення української айдентики» отримала колективна робота «Кров людська – не водиця», автори якої Аріна та Софія Дуброви, Марина та Аліна Сидоренко, Божена та Злата Міненко, Анна Окунь, Кирил Назаренко та Марія Коцюбенко з міста Конотоп Сумської області.  

Роботи у номінації «Айдентика часу» акцентовані на фольклорі та урбаністичній культурі, що розкривають спільні риси та самобутність культур, взаємопроникнення культур різних народів, їх переплетіння, відображення давнини у сьогоденні та образах майбутнього світу. «Мозаїка» киянина Костянтина Качана отримала заслужене перше місце у цій номінації.  

 Перше місце у номінації «Where are you from?» вибороли харків’янка Мирослава Троїцька з роботою «Харків» та «Шевченко єднає» Аріни Дніпрової з міста Запоріжжя. А спеціальна відзнака журі «За збереження пам’яті роду» вручена киянину Марку Токарчуку.   

Перемогу у номінації «YES!» виборола Євгенія Коваленко із міста Запоріжжя, авторка роботи під назвою «New Life».  

Переможці номінації «Формула щастя» – зразковий театральний колектив «Натхнення» у складі Марії Козлової, Анни Григор’євої, Марії Макущенко, Льва Ткаченка та Олександра Лобаса з міста Дніпро з роботою «Сповідь чотирилапих».  

Спеціальна відзнака журі «За чуттєвий переклад аудіовізуального твору мовою жестів» отримала авторка киянка Анастасія Шинкар, також спеціальна відзнака журі «За переконливість власної правоти» вручена Ульяні Нікітіной з міста Києва.  

Переможці номінацій отримали відзнаки Міжнародного молодіжного конкурсу #U_Hero Award та Дипломи Переможця у номінації.