Новий етап проєкту Офіс юного мера

Нещодавно церемонією приведення до присяги команди-переможця у виборчих перегонах завершився етап генерації та відстоювання ідей у проєкті «Офіс юного мера».

Команда “Київські Ініціатори кращого майбутнього”, що була сформована з числа студентів Київського  фахового коледжу прикладних наук, отримавши ключі від офісу, включилась у роботу по створенню програми дій на освітній сезон 2024/25 років.  

Суть програми ґрунтується на таких базових задачах: 

• згуртувати спільноту Києва навколо розбудови столиці з урахуванням інтересів та поглядів дітей та юнацтва;

• сприяти поширенню безбар’єрності;

• підвищити якість сфери вільного часу та позашкільної освіти на основі розуміння потреб та запитів молоді Києва.

В Офісі юного мера визначилися з одним із важливих пріоритетів діяльності –  міжнародним партнерством. У світі існує 72 міста-побратими Києва. Тожкоманда вбачає доцільним з’ясувати, що спільного та чим відрізняються молодіжні культури міст-побратимів, та, по можливості, визначити проєкти, які можна спільно реалізовувати, враховуючи ситуацію в Україні.

Команда відкрита до співпраці з благодійними організаціями, донорами, соціальним бізнесом, державними установами, медіа, усіма, хто готовий підтримати молодіжні ініціативи.

Завдяки ініціативам та ідеям киян, така програма за літо набере сили та перетвориться у цілком зрозумілу дорожню карту.

Команда Офісу Юного Мера Києва закликає кожного долучитися до створення програми. Свої пропозиції ви можете надсилати на нашу електронну адресу kikm.youngmayor@gmail.com або розміщувати на сайтіпроєкту https://www.young-mayor.com.