“Світ комах”

Шановні учасники та любителі природи!

Ми запрошуємо вас на подію, яка дозволить вам поглибити свої знання про унікальний та чудовий світ комах – “Світ комах”.

Комахи є найчисельнішими за кількістю видів серед усіх тварин. Вони оточують нас скрізь, де б ми не були. Чи то в парку, чи вдома, чи у лісі…. Деяких комах ми обожнюємо, а деяких боїмося, бо вони можуть бути небезпечними для нас. Але комахи, як і всі живі організми є важливими у природі. Вони неймовірно різноманітні. Ми завжди спостерігаємо за цими прекрасними тваринами з самого дитинства. 


Тож ми пропонуємо поринути сьогодні у світ метеликів і розширити знання про їх різноманіття на теренах нашої країни. А також звернути увагу на метеликів, які занесені до Червоної книги України.

Коли: 20-26 листопада 2023 року.

Програма заходу:

  1. Відеоролики про метеликів: З перших трьох днів події ми опублікуємо захоплюючі та освітні відеоролики, які розповідатимуть про різноманіття метеликів, їхні особливості та важливу роль у природі.
  2. Онлайн-вікторина “Світ комах”: Протягом наступних днів вас чекає участь у цікавій онлайн-вікторині, де ви зможете перевірити свої знання та дізнатися багато нового про комах.

Ідея заходу: Вивчення та популяризація різноманіття комах, їхньої важливої ролі у природі та відзначення краси цих тварин.

Мета: Залучення уваги до неймовірного різноманіття комах, навчання їхнього значення для екосистем, а також сприяння екологічній свідомості.

Вхід: Безкоштовний.

Як взяти участь: Долучайтеся до нашого світу комах, вивчайте, дізнавайтеся та долучайтеся до віртуальної спільноти природолюбів. Найкращий спосіб це зробити – переглянути відео, що будуть опубліковані, та підкорити вікторину “Світ Комах”

Нехай “Світ комах” стане для вас захопливим відкриттям та новим етапом у розумінні різноманіття природи.

З найкращими побажаннями,
Відділ біології Київського Палацу дітей та юнацтва