Традиційно у вихідні дні навчальні аудиторії Київського Палацу дітей та юнацтва заповнені юними мешканцями Києва та передмістя

Традиційно у вихідні дні навчальні аудиторії Київського Палацу дітей та юнацтва заповнені юними мешканцями Києва та передмістя. Так само багатолюдно в навчальних класах відділу PR-технологій та медіавиробництва КПДЮ.
🎥Охочі до нових знань юні тіктокери – блогери гуртка Марії Снісаренко – вивчають техніки створення медіа для власних тікток-каналів.
🧩У сусідній аудиторії допитливі вихованці гуртка Ірини Гузь “Розвиток логічного мислення в медіа” вчаться знаходити простий і безпечний вихід з проблемної ситуації, швидко формулювати свої думки та грамотно їх викладати.
🌈В режимі нон-стоп проходить гурток Артура Ганілова “Діджитал-арт”. В цій аудиторії завжди панує творча атмосфера, адже курс розглядає основи малювання та роботи на графічних планшетах, а також створення різних видів анімації. Саме за таких умов створюються неймовірні графічні роботи.
👉”Професійний відеомонтаж від практикуючого режисера. Робота в середовищі Adobe. Створення блогів, кліпів, рекламних роликів. Філософія візуального сприйняття та розуміння красивого”. За цими суто професійними визначеннями ховається дивний світ медіа, провідником в який є Олексій Шуміленко. У керівника цього гуртка не бракує охочих навчатись, адже отримані знання дозволяють нашим вихованцям професійно монтувати відео.
📸Завжди у вирі подій перебувають вихованці гуртка “Мистецтво фото та відео зйомки” – керівник Павло Вовчановський. Сьогодні вони фільмують миттєвості фестивалю Family Space, відкриті змагання на Кубок КПДЮ автомобільного спорту (радіокеровані моделі та позашляховики), перший етап чемпіонату України серед трасових моделей, а також міські змагання з радіоелектронного конструювання та конкурс захисту власних конструкцій.
🤝Вихованці гуртків “Громадська журналістика” та “Молодь Медіа Продакшн” – керівник Владислав Степаненко – разом із однолітками зі “Школи виживання” відділу спорту, туризму та краєзнавства долучились до Всеукраїнської акції “Живий ланцюг”, яка традиційно проводиться на честь проголошення Акту Злуки УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року.
🏆Яскравим заходом калейдоскопу сьогоднішніх подій Київського Палацу стала церемонія нагородження переможців та учасників фотоконкурсу “Зимова країна”.
Урочиста церемонія, організована фахівцями нашого відділу, є справжньою окрасою суботнього інтенсиву, а щирі посмішки переможців конкурсу тішили та створювали святковий настрій.
🌋Інтенсивність навчального процесу у відділі дозволяє бути впевненими, що теоретичні знання, посилені практичними навичками, стануть корисним досвідом для наших вихованців.
🇺🇦”Учитесь, читайте і чужому навчайтесь, і свого не цурайтесь…” – цей дороговказ нашого класика, як завжди на часі.