Сьогодні відбулось нагородження переможців та учасників фотоконкурсу “Зимова країна” ☃️

🙌Сьогодні, 22-го січня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулось нагородження переможців та учасників фотоконкурсу “Зимова країна” ☃️відділу PR-технологій та медіавиробництва 📸
🌟Урочистій церемонії, що пройшла в рамках фестивалю Family Space, передувала кропітка робота учасників і журі, яке обирало серед номінантів найкращі фотороботи.
🇺🇦Важливо зазначити, що цього року у конкурсі разом із юними мешканцями Києва та передмістя взяли участь й жителі інших міст нашої країни.
🎁Всіх учасників, які не мали можливість бути присутніми на урочистостях, організатори заходу запевнили, що переможці обов’язково отримують дипломи та подарунки.
За результатами суддівського оцінювання перше місце в номінації
✔️“Архітектура різдвяного міста” посів Данило Дудко. Олексій Бубчиков та Софія Лемець отримали дипломи за друге та третє місця відповідно.
✔️В номінації “Портрет” переможцем судді визнали Ірину Білаш, Ольга Крачило зайняла друге місце, а Марина Бондаренко – третє.
✔️Георгій Корженко став переможцем номінації “Зимове фотополювання”, 2 місце – за Хливнюк Анною, на третьому місці – Леонід Рудаков.
✔️В номінації “Святковий фотоколаж” перемогла Марина Бондаренко, на другому місці – Ілля Загорулько.
✔️Перемогу в номінації “Подорож у Різдво” виборола Чемьоркіна Олександра, Косяк Ріта стала другою, а Антон Обожин – третім.
✔️Перше місце у казковій номінації “Новорічна атмосфера” посіла Надія Яніогла, на другому Олександра Костриба, на третьому – Софія Євдощак.
✔️Почесний диплом “Глядацькі симпатії” цього року попрямує до Чернівецького Палацу дітей та юнацтва, де навчається переможиця в цій номінації Софія Євдощак.
🏅Ми щиро вітаємо переможців та призерів фотоконкурсу і щиро радіємо тому, що в нашій країні багато талановитих дітей!
Завершилась церемонія спільним фото учасників конкурсу на добру згадку про чудову атмосферу яскравого дійства!🤩