Виходь за рамки можливого разом з #U_Hero Award

Церемонія нагородження переможців щорічного Міжнародного конкурсу #U_Hero Award відбулась у Київському Палаці дітей та юнацтва, який має понад 90-річний досвід втілення успішних проєктів у сфері позашкільної освіти.

Відзнаки та пам’ятні подарунки отримали учасники Конкурсу, що продемонстрували власне бачення обраної теми в оригінальних, змістовних художніх творах. Попри те, що триває повномасштабна війна, і ворожа росія методично розстрілює дитинство українських дітей, юні художники, режисери, поети та письменники прибули у столицю з Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Конотопа, аби надихнутись та поспілкуватись з однодумцями. Слова привітання отримали учасниці конкурсу з Торонто, які підключились до заходу в онлайн.

«Співіснування із штучним інтелектом, подолання насильства та воїн, збереження різноманіття світу, інклюзія та зміни клімату…Використовуючи широку палітру мистецтва ми пропонуємо донести такі ідеї через платформу #U_Hero Award у вигляді надихаючих конкурсних робіт у жанрах аудіовізуального мистецтва, фольклору та вуличної культури міст, образотворчого мистецтва та літератури, соціальних, наукових власних досліджень, публіцистичних статей та есе, авторської музики та handmade», – так окреслив мету проєкту креативний продюсер Віктор Книш.

На заході було презентовано особливості Міжнародного конкурсу #U_Hero Award освітнього сезону 2024/25 року. Цьогоріч учасники можуть взяти участь у таких номінаціях: «У фокусі уваги», «Моє місто», «Формула щастя», «Мій співрозмовник ШІ», «Красиві люди».

Гасло конкурсу нового освітнього сезону – «Виходь за рамки можливого!».

На думку директора КПДЮ Оксани Добровольської: «Надзвичайно важливо надавати молоді можливість розвивати свій талант, особливо, в умовах воєнного стану. Формування власного погляду на те, що відбувається навколо, бачення майбутнього, віра в перемогу добра над злом, аналіз причинно-наслідкових зав’язків – це все відображається у художніх творах, які юні автори надсилають на Конкурс #U_Hero Award ».