Музейний портал

Завершується непростий для українських учнів навчальний рік, однак освітній процес триває! Акцент зміщується на позашкільну роботу. Для дітей шкільного віку, що залишаються на літо у Києві, настає період, коли варто присвятити час відвідуванню музеїв. 

З метою популяризації музеїв як осередків позашкільної освіти та навчання, уКиївському Палаці дітей та юнацтва створено інтернет ресурс, де систематизована інформація щодо діючих у Києві музеїв 

https://museumsofkyiv.systeme.io/

Даний сайт дозволить батькам школярів, старшокласникам, вчителям швидко зорієнтуватись у розмаїтті пропозицій та обрати найбільш цікавий музей для відвідування. 

В усьому світі музеї трансформуються в освітні майданчики з соціальним простором для комунікацій, оскільки саме тут можна отримати доступ до всесвітньої культурної та природної спадщини.  

Науковцями доведено, що знайомство з музейними програмами у дитинстві має певний вплив на подальший вибір життєвого шляху. Тож не варто гаяти час: заходьте на ресурс та обирайте, з якою експозицією ознайомитись.