Юні авіатори КПДЮ піднімуться в небо над Каунасом

Нові знайомства та комунікації завжди відкривають нові можливості. Особливо приємно, коли це можливості для розвитку дітей в умовах війни. 

Надзвичайно цікава та продуктивна зустріч відбулась сьогодні у Київському палаці дітей та юнацтва: засновник та керівник Kids Go Tech Academy Арунас Самочінас відвідав Авіакосмічний центр КПДЮ. Гостя з Литви ознайомили з діяльністю гуртків, пов’язаних з історією авіації, ракетомоделюванням,  авіамоделюванням, підготовкою юних пілотів, тощо. 

Директор КПДЮ Оксана Добровольська підкреслила: «Вихованці Авіакосмічного центру КПДЮ мають можливість спробувати себе у професіях, які, можливо, стануть їхнім життєвим вибором у майбутньому. Аерокосмічна галузь – це те, чим Україна завжди пишалась, тож ми докладаємо максимум зусиль, аби молодь продовжувала славні традиції».

Арунас Самочінас високо оцінив рівень підготовки вихованців Авіакосмічного центру КПДЮ та запросив їх взяти участь у заходах для юних авіаторів, які проводить Kids Go Tech Academy у Литві та Польщі. 

«Ми прагнемо розкрити таланти дітей через експериментальне навчання. Вся діяльність академії спрямована на навчання дітей за допомогою технології бачення, дотику та тестування», – зазначив Арунас Самочінас, керівник Kids GoTech Academy. 

Через війну, яку розв’язала росія проти України юні авіатори КПДЮ позбавлені можливості піднятись у небо, як це було до повномасштабного вторгнення. Тож запрошення литовських друзів діти сприймають, як подарунок долі!

Захід «День з авіацією» – це подія, яка не має аналогів у Литві, де діти не лише отримують теоретичні та практичні знання про авіацію, а й мають реальну можливість політати над містом Каунас.