Сузір’я Палацу

Сузір’я Палацу – щорічний конкурс творчих і професійних досягнень вихованців КПДЮ, кульмінацією якого є урочиста церемонія нагородження найкращих вихованців – справжня казкова подія, на яку з нетерпінням чекають вихованці, їх батьки та педагоги.   

Місія конкурсу «Сузір’я Палацу» — сприяти розвитку та підтримці обдарованих і талановитих вихованців, реалізації їх соціальної активності, згуртуванні великої палацівської родини заради професійного та соціального самовдосконалення. Серед умов номінування на нагороду – участь та перемоги у профільних конкурсах і фестивалях, олімпіадах, виставках, творчих і мистецьких заходах  

Діти, що досягли певних успіхів — справжні зірки Палацу – отримують найвищу та найпрестижнішу відзнаку КПДЮ – “Зірка Палацу”, яка вручається за творчість, працелюбність, ініціативність в обраному напряму, високий рівень майстерності, успіхи в улюбленій справі.  

Нещодавно відбулось засідання журі, яке визначило номінантів цьогорічного конкурсу «Сузір’я Палацу».  

Заступник директора КПДЮ Олена Клименко переконана, що проведення цього конкурсу є важливим мотиваційним дійством для наших вихованців: «Понад 20-ти років відбувається церемонія нагородження найкращих дітей Палацу. Незважаючи на складну ситуацію сьогодення, цей рік не став виключенням, і наші вихованці отримають заслужені нагороди, визнання та шану великої Палацівської родини».