Травневі зустрічі у Київському Палаці дітей та юнацтва

«Травневі зустрічі» у Київському Палаці дітей та юнацтва – це вирій емоцій, які отримають усі, хто візьмуть участь у даному проєкті. 

Попри те, що триває війна, лунають вибухи, звучить тривога, виховний процес у КПДЮ не переривається. Аби зберегти свою ідентичність, перемогти ворога, ми маємо бути сильними та адаптивними. «Травневі зустрічі» – це підтримка незламних українців: тих, хто на фронті, і тих, хто сумлінно виконує свою повсякденну роботу.

Вихованці відділу художньої творчості на великій сцені демонструватимуть свою творчу майстерність. Низка благодійних концертів художніх колективів протягом квітня подарують глядачам насолоду від мистецтва сучасного та народного танцю, пластики циркових номерів, виконання українських пісень, естетики балету, звучання народних і духових інструментів.

На «Травневих зустрічах» своє 25-річчя відзначає народний художній колектив ансамбль сучасної хореографії «Фламінго», які подарують своїм глядачам хореографічно-пластичний перформанс «Розправивши крила». 

З підсумковою благодійною програмою «Хай буде Весна» виступатимуть народний художній колектив шоу гурт «Сонях» та народний художній колектив ансамбль бандуристів «Золоті струни». 

Ансамбль класичного балету “VIRA”, народний художній колектив естрадно-духовий оркестр “Юність” запропонують глядачам музично-балетну пастораль «З весною у душі».

Оригінальну підсумкову благодійну програму «Сильні, талановиті та незламні» продемонструє народний художній колектив дитячо-юнацький цирк «Але-ап».

«Все буде гопак!» переконує народний художній колектив хореографічний ансамбль «Квіти України» виступом на благодійному фестивалі народного танцю.

Вистава «Сіра кішка» дасть уяву глядачеві про неперевершені таланти вихованців ансамблю музичних інструментів «Експромт», інклюзивного театру “Перспектива” та ансамблю класичного балету “VIRA”.

Благодійну програму своїм глядачам підготували народний художній колектив ансамбль народної музики «Первоцвіт» та народний художній колектив ансамбль сучасної хореографії «Фламінго».