Ініціативу Батьківського комітету КПДЮ підтримано

Традиційно, на початку нового навчального року  у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулось засідання батьківського комітету, куди увійшли представники від кожного відділу КПДЮ. 

Учасникам зустрічі було представлено відеофільм про діяльність Палацу під час активної фази повномасштабного вторгнення російської федерації вУкраїну. Усі працівники КПДЮ проявили відданість своїй країні, своїй справі, не припиняючи роботу з вихованцями.

Директор КПДЮ Оксана Добровольська доповіла присутнім про діяльність Благодійного Фонду «Стиліан-К», завдяки якому були реалізовані заходи щодо організації надання допомоги  ЗСУ, пораненим захисникам та членам їхніх сімей, вимушеним переселенцям з тимчасово окупованих територій.  Окрім цього, на потреби КПДЮ Благодійним фондом було передано фото-, відео- та звукову апаратуру, офісні прилади. 

«Завдяки підтримці Благодійного фонду, наші вихованці мали можливість виконувати важливу місію, будучи представниками культурної дипломатії України у європейських країнах. Під час гастролей художні колективи не лише демонстрували свою майстерність, але й розповідали аудиторії правду про російську агресію в Україні», – зазначила під час зустрічі Оксана Добровольська.

Враховуючи ефективну діяльність Благодійного Фонду «Стиліан-К» та прагнення батьків створювати для дітей більше можливостей для всебічного розвитку, батьківський комітет КПДЮ виступив з ініціативою про систематичніблагодійні внески на підтримку проєктів, скерованих на розвиток позашкільної освіти у Київському Палаці дітей та юнацтва.

«Нам приємно, що ви дали високу оцінку результатам роботи колективу КПДЮ, переконалися у цільовому використанні благодійних внесків та відчули потребу у підтримці додаткових заходів, скерованих на створення комфортних умов розвитку вихованців КПДЮ », – висловила подяку Батьківському комітету заступник директора КПДЮ Олена Клименко.

Додатково: Київський Палац дітей та юнацтва – це комунальний комплексний багатопрофільний позашкільний освітній заклад, який об’єднує понад 10 000 вихованців віком від 5-ти до 21 року, що займаються у 600 гуртках різних напрямів.  Окремі структурні підрозділи – Яхт-Клуб на Київському морі, Водна станція на Трухановому острові, Авіаційно-космічний центр «Технопарк» на Печерську. «Дитяче серце столиці» – так називають цей освітній простір, що у наступному році відзначатиме своє 90-річчя.