Натхненно та яскраво відбувся родинний фестиваль Family Spaсe «Майбутня професія: Soft skills від 5-ти до 17-ти»

Натхненно та яскраво відбувся родинний фестиваль Family Spaсe «Майбутня професія: Soft skills від 5-ти до 17-ти». Учасники, батьки та діти мали можливість взяти участь у іграх, тренінгах, семінарах, дізнатись корисну інформацію від експертів, отримати фахову консультацію профорієнтолога та психолога.
Спільно з педагогами Відділ біології Київського Палацу дітей та юнацтва, Відділ івент-менеджменту та арт-проектів Київського Палацу дітей та юнацтва, відділу соціальних ініціатив і партнерства на локаціях фестивалю працювали представники Київського міського центру зайнятості, Національного педагогічного університету імені М. Драгоманова, Національного авіаційного університету, Київського університету імені Бориса Грінченка, Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного технічного університету України “КПІ” імені Ігоря Сікорського, Національного транспортного університету.
Завдяки експертам @Анастасия Кузьмина, Natasha Lakhai, @Нина Соколова, @Татьяна Шеремет, @Юлия Семенова, @Наталія Максюта діти та дорослі змогли розширити свої уявлення про профорієнтацію, як процес захоплюючий та цікавий.
Отже, дякуємо учасникам та партнерам! До зустрічі на наступному Family Space! Далі буде…