Відбулася партнерська зустріч у Київському національному університеті культури і мистецтв з підписанням меморандуму про співпрацю

🎬📲Чергова партнерська зустріч з підписанням меморандуму про співпрацю Київського Палацу дітей та юнацтва відбулася у Київському національному університеті культури і мистецтв.
Один із найсучасніших вишів радо та гостинно зустрів педагогів КПДЮ, адже заклади освіти пов’язує давня дружба та співпраця. Багато випускників КНУКіМ викладають в Палаці, багато створено спільних проєктів, ще більше спільних планів. Сьогодні ж Університет вражав факультетами кіно і телебачення; дизайну і реклами; PR, журналістики та кібербезпеки; дистанційного навчання. Університет має потужний творчий, науковий, технічний потенціал. Подолавши безліч реорганізаційних перебудов, КНУКіМ нині є провідним вищим навчальним закладом України з підготовки кадрів для культурно-мистецької сфери, державного управління та бізнес -структур. В перспективному плані розвитку передбачено започаткування нових технологічних процесів підготовки фахівців європейського класу.
🌟Палац пишається партнерством з такою потужною командою професіоналів та однодумців КНУКіМ. Об’єднуємося для успіху та реалізації талантів дітей України!