Вихованці гуртків Палацу з медіавиробництва радо вітали відомого сценариста і продюсера Андрія Бабіка

🎧🎤🎥📲Традиційні творчі колаборації відділу PR-технологій та медіавиробництва КПДЮ тривають. Вихованці гуртків Палацу з медіавиробництва радо вітали відомого сценариста і продюсера, керівника художньої майстерні кафедри кінорежисури та кінодраматургії Інституту екранних мистецтв ім. І. Миколайчука, керівника курсу «Сценарій детективного серіалу» при Star Media School, Президента Гільдії сценаристів України, академіка Української телевізійної академії, володара Національної телевізійної премії «Телетріумф», автора і співавтора багатьох фільмів і серіалів Андрія Бабіка.

🎬Говорили про секрети написання вдалого сценарію, професійні формули та схеми сторітелінгу. Як написати детектив, як прописати яскравого персонажа, як вигадати ідеальний злочин в кіно? Не обійшлося без секретних лайфаків та топ-фільмів від Андрія Бабіка, обов’язкових для перегляду майбутніми кіношниками і телевізійниками.

⏩Зазначимо, шо паралельно відбувалась зйомка творчої зустрічі, з безпосередньою участю гуртківців відділу, для кількох різножанрових сюжетів телеканалів UA: Перший, ТРК Глас, YouTube КПДЮ. Тож, поєднуємо кілька функцій одночасно, дізнаємось нове, практично фіксуємо навички та створюємо професійний контент.
🙋‍♂️Не перемикайтесь, далі буде!