Нагородження молодшої групи – до 12 років – призерів Юнацького Чемпіонату України з Го – 2021!

Днями у Центральній бібліотеці Печерського району міста Києва відбулася чудова подія: нагородження молодшої групи – до 12 років – призерів Юнацького Чемпіонату України з Го – 2021.
Тимофій Овсієнко 🥇
Данило Петрик 🥈
Август Савицький 🥉
А також Олексій Скляров, який має чотири перемоги з п’яти зіграних партій 🏅отримали медалі, дипломи і заохочувальні призи.
Всі вихованці навчаються у спортивному відділі КПДЮ під керівництвом тренера Вікторії Симоненко.

Також спортсмени УФГО – Яценко Дмитро, Симоненко Вікторія, Качановський Артем та Овсієнко Всеволод – дали спільне інтерв’ю для російськомовного державного телеканалу “ДОМ”. Розповідали про історію Го, сучасні реалії нашого спільного виду спорту, його перспективи на майбутнє. Артем та Всеволод розіграли початок гри – фусекі – на справжньому гобані, який Всеволод отримав з Сеулу у 2020 році за участь у Кубку Прем’єр-Міністра Кореї, де був представником від України та наймолодшим у світі учасником.

Го – це гра, яка навчає забудовувати, укріплювати територію у процесі збалансованої взаємодії двох рівних партнерів. Правила гри надзвичайно прості, однак майстерність потрібно розвивати роками. 🖤🤍💛💙💐