#ФОРУМДИТЯЧОЇДЕМОКРАТІЇ: зіркові зустрічі

Вихованці гуртків «Інтернет – журналістика» та «Міжнародна журналістика» Інформаційно-творчого  агентства “ЮН-ПРЕС” Київського Палацу дітей та юнацтва нещодавно стали учасниками VІ-го Київського дитячо-юнацького форуму #М18 «Менші 18 – Ми можемо більше!». Вони не тільки приєдналися до онлайн-зустрічі з депутатами Київради, представниками виконавчої гілки влади, зірками шоу-бізнесу та лідерами думок, але й долучилися до майстер-класів, тренінгів та панельних дискусій, які пройшли в рамках форуму.🖥
▶ Юні медійники відмітили, що теми майстер-класів були цікавими й актуальними. А вихованку гуртка «Інтернет-журналістика» Вакулко Катерину вразила життєва філософія та зацікавили творчі задуми фронтмена групи «ВВ» 💥 Олега Скрипки. Вона вирішила глибше ознайомитися з його творчістю й написати журналістський матеріал про його вклад у розвиток та становлення української рок-музики.
▶ Вихованець Володимир Кондратюк зазначив, що його вразила бесіда з актором та режисером 💥 Ахтемом Сеітабляєвим Ахтем Сеітаблаєв, особливо його розмова з молоддю щодо її участі у громадському житті міста й країни в цілому.
Із вдячністю до нових звершень і відкритів! 🎤🎤