«Бізнес у місті» – #Урбан_рух «У міста є Я»!

Команда учасників проєкту Урбан рух «У міста є Я» від Київського Палацу дітей та юнацтва з великим зацікавленням слухали  Юрія Андросюка,  Президента Міжнародного клубу ділових людей, який допомагав підліткам розібратись з тим, що таке бізнес, і як він працює у великому місті. 

Розкриваючи тему «Бізнес», гість розповів учасникам проєкту, що означає поняття «соціально відповідальний бізнес», особливо, у мегаполісі. Під час спілкування визначились, які п’ять  ключових складових умов необхідні для успішного ведення в місті. 

Участь у подібних проєктах дасть молодим людям поштовх до визначення  пріоритетів та бажання ініціювати та реалізовувати соціально значимі проєкти. 

Урбан рух «У міста є я» створений за підтримки міжнародного Фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), який фінансує інноваційні, високоефективні програми, що здійснюють реформи та змінюють на краще життя людей в Україні та Молдові. Ідея Урбан руху зародилася на базі однойменної книжки «У міста є я» авторки Ірини Озимок, яка стала інтерактивною книгою-ілюстрацією про те, як функціонує місто та роль людини в ньому.