Кулінарія. Смакота.
Реалії сьогодення вимагають нових підходів до організації навчального процесу. Педагоги відділу візуального мистецтва Наталія Рудь і Ірина Карпенко в процесі зйомки відеоуроків для вихованців гуртка “Кулінарія. Смакота”.
👩🍳Майстрині показують, як приготувати пиріжки зі сливами та булочки з корицею на дріжжовому тісті. А ще готують корисний гарбузовий крем-суп. Крок за кроком знімаються процеси приготування від самого початку до готових смаколиків.
За допомогою відеоуроків педагоги занурюють дітей
у чарівний світ кулінарії, презентують велику кількість цікавих рецептів, знайомлять вихованців із кухнями різних країн світу та розкривають секрети приготування.
👩💻Коли потрібна професійна порада щодо класичних страв в режимі дистанційного навчання, кулінарні відеозаняття стають чудовими варіантами вирішення проблеми.
В перспективі онлайн простір гуртка “Кулінарія. Смакота” буде поповнюватись відеорецептами, теоретичними і практичними кулінарними відомостями та лайфхаками і секретами.
👉Долучитись до команди наших професіоналів можна за посиланнями bit.ly/3SAXMFt та bit.ly/3D99pxU