Нагородження до 90-річного ювілею

До 90-річного ювілею Київського Палацу дітей та юнацтва Знаком народної пошани «За відданість справі» нагороджено співробітників КПДЮ, які понад 40 років свого життя віддали справі виховання молоді у позашкільному закладі освіти. Десятки років тримати високу планку майстерності, бути прикладом для вихованців та співробітників, не збавляючи обертів, генерувати цікаві ідеї та надихати оточуючих – це талант, поклик душі та загартована десятиліттями відповідальність. 

Наші вітання та слова подяки за відданість Київському Палацу дітей та юнацтва Заруцькій Лілії Сергіївні, Кожаєвій Тетяні Олексіївні, Скалозуб Надії Дмитрівні, Іллюк Надії Олексіївні, Чулаєвському Юрію Миколайовичу, Завілінському Олександру Семеновичу, Кузьменко Маргариті Олександрівні, Нестеруку Михайлу Григоровичу, Більщук Марії Іванівні, Воронкову Олександру Іллічу, Бреховій Марії Олександрівні.

Щиро бажаємо, аби джерело енергії завжди було наповнене лише позитивом! Нових яскравих вражень від реалізації планів та здійснення мрій!