Мала Дипломатична Академія – перша зустріч учасників

У Київському Палаці дітей та юнацтва відбулась зустріч слухачів Малої Дипломатичної Академії, яка стала початком захопливого шляху до освоєння основ дипломатії.

У невимушеній атмосфері і учасники, і викладачі мали змогу ближче познайомитися і відчути спільність мети – вивчення мистецтва міжнародних відносин.

Зустріч сприяла активному спілкуванню та налагодженню контактів між учасниками, які ділились своїми очікуваннями від програми курсу Малої Дипломатичної Академії. Вже з перших хвилин стало очевидно, що формується комʼюніті однодумців, що прагнуть розвитку і самовдосконалення.

Найяскравішим моментом заходу стала інтерактивна вікторина з дипломатії. Учасники відповідали на запитання щодо ключових аспектів історії дипломатії, сучасних міжнародних подій та дипломатичних протоколів. Спільна робота дала змогу київській молоді продемонструвати свої знання та зробити перші кроки до глибшого розуміння функціонування дипломатії на практиці.

Всі учасники відчули, що впевнено йдуть цікавим та інтерактивним шляхом до поглиблення своїх знань і розвитку дипломатичних навичок. Формування міцної спільноти однодумців Малої Дипломатичної Академії стало важливим кроком до подальшого успішного навчання та спільного зростання.