Церемонія вручення нагород педагогам

У переддень Дня працівника освіти у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулась церемонія вручення нагород педагогам. Педагоги Палацу отримали відзнаки за плідну працю і високі досягнення у справі навчання та виховання молодого покоління, а також вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти.

Директор КПДЮ Оксана Добровольська подякувала педагогам Палацу за те, що у таких складних умовах сьогодення навчають дітей бути людяними, освіченими й сміливими, а значить – бути українцями.

Подякою Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – Тараса Бойка та Дмитра Тесленка.

Грамотою Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – Сергія Гайдука та Владислава Селезньова.

Почесною Грамотою Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – Олексія Ємцова та Олега Курінського.

Подякою Міністерства освіти і науки України – Наталію Моргун.

Грамотою Міністерства освіти і науки України – Марину Бугаєнко.

Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України – Оксану Ярову.

Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський» – Милицю Карєву.

Подякою Київського міського голови – Ігоря Ткачука.

Почесною грамотою Київського міського голови – Наталю Дику.

Вітаючи колег, директор КПДЮ Оксана Добровольська зазначила: «Від педагога, вихователя, тренера, наставника людина на різних етапах свого життя бере більше, ніж просто знання й навички, – вона бере характер, принциповість, моральні цінності. Ціную вас більше, ніж можна висловити словами, і завжди буду вдячна за вашу натхненну роботу».