У Київському Палаці дітей та юнацтва відбулась інавгурація команди-переможця у проєкті КПДЮ #Офіс_юного_мера

На урочистому заході Київський міський голова Віталій Кличко вручив команді «Київські Ініціатори кращого майбутнього», що була сформована з числа студентів Київський фаховий коледж прикладних наук / Kyiv College of Applied Sciences, символічні ключі від офісу, де юні кияни зможуть продовжити роботу над реалізацією своєї ідеї «Єврохаб: допомога людям з порушенням слуху та впровадження суспільних цінностей Євросоюзу».

Вітаючи переможців, Київський міський голова Віталій Кличко наголосив: «Мрійте та наполегливо працюйте заради реалізації своєї мрії, і у вас обов’язково все вийде».

У присутності столичного мера Віталія Кличка, депутата Київради Алли Шлапак, представників Департамент освіти і науки Києва, керівництва КПДЮ, учасників проєкту «Офіс юного мера» команда-переможець склала Присягу бути відданими членами київської громади, максимально докладати зусиль для втілення у життя ідеї проєкту, за який проголосувала більшість виборців.

У проєкті взяли участь 6 команд віком учасників 11-17 років, які представляють київські освітні заклади різного типу, форми та сфери діяльності.     

З презентаціями ініціатив, які команди відстоювали перед виборцями у боротьбі за ключі від Офісу юного мера, можна ознайомитись тут:  https://www.young-mayor.com/

У фокусі уваги проєкту Офіс юного мера, який реалізується за підтримки Департаменту освіти і науки КМДА, – пошук ідей, які зроблять Київ більш цікавим та сильним. Проєкт набуває особливої ваги та актуальності в умовах українських реалій.     

За словами директора КПДЮ Оксана Добровольська: «Офіс юного мера – це унікальний проєкт Київського Палацу дітей та юнацтва, що об‘єднав надзвичайно талановиту й соціально активну молодь столиці, яка стає дієвою частиною громади Києва. Даний проєкт не має будь-якого політичного забарвлення: тут діти здобувають знання та навички щодо основ управління проєктами, вивчають функціонал та взаємодію міських структур». Депутат Київради Алла Шлапак переконує переможців проєкту, що той, хто прагне обрати шлях політика, має це зробити. «Я пройшла шлях до великої політики самостійно і впевнено можу підтвердити, що це абсолютно реально. Працюйте на результат!» – наголосила політик.