Сузір’я Палацу – 2024

Дружня Палацівська родина традиційно збирається наприкінці навчального року, щоб подякувати кращим вихованцям за успіхи і досягнення.  

«Сузір’я Палацу» сприяє розвитку та підтримці талановитих вихованців, реалізації їх соціальної активності, згуртуванню працівників Палацу в їх прагненні до професійного самовдосконалення. Відповідно до Положення конкурсу «Зірка Палацу» є найвищою нагородою КПДЮ, яка отримується дітьми за цілеспрямованість і працьовитість, талант і реалізацію мрій, а серед умов номінування на нагороду – участь та перемоги у профільних конкурсах, фестивалях, олімпіадах, виставках, творчих і мистецьких заходах.  

Цього року 32 найкращих вихованців Палацу отримали заслужені нагороди, а їхні батьки –  подяки за виховання дітей та співпрацю з КПДЮ. На урочистій церемонії нагородження зі сцени звучали слова подяки за працю, творчість, натхненність і наполегливість у здобутті нових знань й навичок. Вихованці відділів Палацу отримали заслужені нагороди у номінаціях «Відкритий Світ», «Пошук і Новація», «Талант і Натхнення» та «Енергія Позитиву».  

«Незважаючи на поважний вік, Київський Палац ніколи не старіє, бо тут панує любов і доброта, тут на кожному кроці виблискують дитячі таланти і завжди працюють добрі й щирі душею педагоги, які вміють любити дітей, навчають і допомагають їм розвиватися, вдосконалюватися та досягати значних успіхів», – впевнена директор Київськогого Палацу дітей та юнацтва Оксана Добровольська.  

Щира вдячність кожному керівнику гуртка за відданість справі, за любов до професії. Талановиті діти – результат роботи педагогів-професіоналів, які не лише навчають, а й надихають вихованців особистим прикладом.  

Особлива вдячність батькам вихованців, які вкладають всю свою любов у дітей. Співпраця, тісний зв’язок, щире спілкування створили можливості ефективно вирішувати найважливіші питання, пов’язані з навчанням і вихованням дітей.  

Яскравості події додали виступи представників творчих колективів Палацу: дитячо-юнацького цирку «АЛЕ-АП», ансамблю бандуристів «Золоті струни» та ансамблю музичних інструментів «Експромт». Традиційно нагородження найкращих вихованців  завершилось виконанням емоційно-позитивного гімну Київського Палацу. Незламні діти незламних батьків повертаються до рідних домівок натхненні та вмотивовані до нових перемог! До зустрічі наступного року. 

Переглянути галерею переможців цьогорічного фестивалю «Сузір’я Палацу – 2024» можна за посиланням: http://surl.li/tutju