Зустріч з партнерами КПДЮ «У капцях»

У переддень свята Миколая Чудотворця у Київському палаці дітей та юнацтвавідбулась зустріч партнерів. Ми запросили людей, які творили чудо для вихованців КПДЮ протягом року, аби подякувати їм за підтримку і небайдужість до позашкільного виховання дітей під час повномасштабної війни. Такою дружньою зустріччю розпочався Зимовий фестиваль «У капцях», адже всі, хто потрапляють у КПДЮ, почуваються, як вдома, а капці – це своєрідний символ домашнього затишку. 

Відзнаку «За благодійність» від Київського палацу дітей та юнацтва отримали Президентка Благодійного фонду  «Світлий» Світлана Легкая; директор Школи дистанційного навчання «Оптіма» Ольга Білодід; заступник Генерального директора ПАТ АК Київводоканал Дмитро Новицький.

На переконання директора КПДЮ Оксани Добровольської, «зимові свята -особлива пора в Україні. Це нагода завітати до рідних та близьких, приділити увагу тим, хто особливо потребує нашої підтримки, тим, хто захищає наше життя, наших дітей. Київський палац дітей та юнацтва – це велика й дружня  родина Київської громади, якій не байдужа доля кожного киянина. Саме тому уМіжнародний день волонтерів ми передаємо від КПДЮ нашу допомогу тим, кого цінуємо, за кого дбаємо»

Під час благодійних концертів художніх колективів Палацу VIRA , Юність, Але-ап, Сонях, Фламінго, Дзвіночок, Вогник було зібрано кошти, які передано на придбання двох дронів для Київського батальйону та зарядного пристрою«Bandera Power 860 S» для 112 бригади, 244 батальйону. 

З вірою у майбутнє ми сьогодні запрошуємо наших партнерів підтримати новий унікальний проєкт Офіс Юного Мера.

«Це проєкт, що має на меті запропонувати новий підхід до виборчих інституцій, а саме перейти від вибору «симпатичних» – до переваги «розумних і спроможних», від персональних обіцянок – до яскравих ідей, за якими стоять дієві команди «Агентів позитивних змін»,- підкреслила заступник директора КПДЮ Ріта Косяк.