Відбувся концерт для військовослужбовців в рамках тематичного тижня “Нація нескорених: від козацтва до сьогодення”

🇺🇦 В рамках тематичного тижня “Нація нескорених: від козацтва до сьогодення” представники Київського Палацу дітей та юнацтва разом із волонтерами Волонтерського центру “Печерськ” / Благодійний фонд “Світлий” Світлани Легкої організували концерт для військовослужбовців збройних сил оборони України, які виконують завдання на одному з напрямків.
🇺🇦Зірки української сцени подарували незабутні враження нашим захисникам, а ми забезпечили аудіо-медійну підтримку цієї творчої зустрічі та передали військовим печиво, яке власноруч спекли наші діти-вихованці КПДЮ, а також листи подяки і малюнки на знак вдячності за наближення нашої перемоги над ворогом і захист України.
🇺🇦Директор КПДЮ Оксана Добровольська звернулась до захисників зі словами безмежної вдячності та зазначила: “Ми разом з кожним воїном, з кожним солдатом наближаємо перемогу. Ви, наші захисники, бороните країну від ворожої навали на лінії бойового зіткнення, а ми тримаємо освітній фронт 24/7. Дякуємо вам за можливість навчати наших дітей і за захист України.”