Запрошення на Показові Виступи Хореографічних Колективів

👋Дорогі діти та шановні батьки!

Запрошуємо вас відвідати Показові виступи творчих колективів Відділу Художньої Творчості (хореографія) Київського Палацу дітей та юнацтва, що розпочнеться 📅 10 вересня 2023 о ⏰ 12:00 та триватиме до 15:00

📍Місце події: Київський Палац дітей та юнацтва (вул. Івана Мазепи, 13). Кабінети 301, 204.

🚪Вхід за реєстрацією

Подія чудово підійде для ознайомлення дітей та батьків з колективами та напрямами їх роботи, а також це найкраща можливість зареєструватися в гуртки.

Хореографічні гуртки Київського Палацу дітей та юнацтва чудово підійдуть дітям віком 4,5 – 12 років

Хореографічне мистецтво завжди привертає увагу та викликає захоплення глядачів усього світу. І це не дивно, адже і класичний балет, і мистецтво народного сучасного танцю, які мовою пластики, грації, ритму та гармонії здатні пробудити в людині найкращі почуття та емоції. А якщо хореографічну майстерність демонструють юні виконавці, – це неймовірно захопливо та видовищно!

10 вересня, о 12.00 в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудуться показові виступи хореографічного ансамблю «Квіти України» та ансамблю класичного балету Vira. 

Народний художній колектив хореографічний ансамбль “Квіти України”, художній керівник – заслужений працівник освіти України Валерія Бакалинська, керівники – Олексій Покрепа, Ксенія Лукашенко, Олексій Ємцов, Марина Дмитрук. У програмі навчання народно-сценічний танець, основи класичної хореографії.

Ансамбль класичного балету Vira, художній керівник Ганна Янкіна. У програмі навчання класична хореографія.

Отримавши естетичну насолоду від виступів вихованців , ви можете надихнути свою дитину на заняття в художніх колективах КПДЮ. Вже через кілька зустрічей, ви відчуєте позитивні зміни у світогляді дитини. А незабаром, і у формуванні таких рис, як відчуття прекрасного, витривалість, комунікабельність, впевненість у собі. 

Не зволікайте і не втрачайте час!

Приходьте за попереднім записом